Over mij

Mijn naam is Rosa en ik ben geboren op 24 maart 1995, dat betekend dat ik op dit moment 20 ben. Ik heb mijn havo-diploma gehaald en ben ik doorgestroomd naar de HBO opleiding, Leraar Basisonderwijs. Momenteel zit ik in mijn laatste jaar en studeer ik bijna af. Dan kan het leven als Juf echt beginnen. Ik geniet van kleine dingen in het leven, zoals complimentjes en muziek. Samen met de kinderen probeer ik altijd er een gezellige dag van te maken.

In mijn vrije tijd houd ik mij bezig met muziek, dieren en fotografie. Ik vind het gigantisch leuk om foto's te maken in mijn vrije tijd. Voornamelijk natuurfoto's en foto's van dieren zijn mijn passie. Muziek is altijd een passie geweest, ondanks dat het bespelen van een instrument niet mijn talent is, blijf ik het heel leuk vinden.

Een van de belangrijkste dingen in het onderwijs vind ik, dat kinderen met plezier naar school moeten/kunnen gaan. Het feit dat sommige kinderen niet met plezier naar school gaan, vind ik erg verontrustend. De school is toch het beginsel van de toekomst van het kind. Daarom probeer ik de dag in te vullen met leermomenten en ontspan momenten.

Popular Post

Like us on Facebook

Facebook

Twitter